De 5 beste Chinese restaurants in Leeuwarden| Restoranto (2024)

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Friesland. Het is een stad vol met cultuur en geschiedenis en gastronomische verrassingen. Naast de authentieke Friese specialiteiten heeft Leeuwarden ook een rijk aanbod aan internationale keukens, waarvan de Chinese keuken een bijzondere plek inneemt. Voor liefhebbers van smaakvolle dim sum, pittige Szechuan gerechten of de klassieke Pekingeend is Leeuwarden een ware culinaire bestemming. Om je te helpen met het maken van een keuze in de Chinese culinaire wereld van Leeuwarden, hebben wij voor jou de top 5 beste Chinese restaurants in Leeuwarden op een rijtje gezet. Lees verder en laat je smaakpapillen het avontuur aangaan!

Inhoudsopgave

Wokpaleis Fryslân

Wokpaleis Fryslân is een Chinees leeuwarden. Het is een culinair hoogtepunt in de Friese gastronomie. Met een rijke variatie aan Aziatische gerechten biedt het de bezoekers een onvergetelijke eetervaring. In Wokpaleis Fryslân kun je niet alleen genieten van het traditionele wokken, waarbij je je ingrediënten selecteert en deze vers voor je worden bereid. Maar ook van andere Aziatische specialiteiten die met passie en vakmanschap worden geserveerd. De sfeer in het restaurant is warm en gastvrij. Dit zorgt voor een ideale setting voor zowel intieme diners als gezellige groepsuitjes. Naast de heerlijke wokgerechten zijn er talloze andere opties die je smaakpapillen zullen prikkelen. En mocht je na het wokken zin hebben in een andere culinaire ervaring, dan biedt Fryslân nog veel meer opties. Ontdek ze allemaal en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze prachtige regio.

💻 https://wokpaleisfryslan.nl/

📞 +31 511 432 222

📍 Rijksstraatweg 17, 9256 XD Rijperkerk Nederland

Lees ook: De 10 beste high tea restaurants in Nederland

⭐ 4,3 uit 2.502 Google-reviews

Garden of Asia

Garden of Asia, gevestigd in Leeuwarden, is een culinaire parel die het beste van Aziatische smaken biedt. Met gerechten variërend van sushi tot kruidige curry's, biedt dit restaurant een authentieke eetervaring in een sfeervolle setting. De combinatie van traditionele Aziatische gerechten en moderne flair maakt het een must-visit voor liefhebbers van de Aziatische keuken in de stad. Eet smakelijk!

💻 http://gardenofasia.nl/

📞 +31 58 212 6527

📍 Voorstreek 51, 8911 JJ Leeuwarden Nederland

⭐ 4,4 uit 421 Google-reviews

Liever in een andere stad genieten van de Chinese keuken? Klik hier voor de beste Chinese restaurants in Utrecht!

Koya Radja

Koya Radja, centraal gelegen in Leeuwarden, staat bekend als een culinair juweeltje met een rijke selectie aan Aziatische delicatessen. In een stijlvolle ambiance serveert dit restaurant authentieke gerechten die zowel de traditionele als de moderne fijnproever zullen bekoren. Een bezoek aan Koya Radja belooft een smaakvol avontuur te zijn, waardoor het een niet te missen bestemming is voor iedereen die de Aziatische keuken waardeert.

💻 http://www.kotaradjagrou.nl/

📞 0512 382 224

📍 Hoofdstraat 39, 9244 CL Beetsterzwaag

⭐ 3,8 uit 282 Google-reviews

Rose garden Chinees Indisch restaurant

Rose Garden, gevestigd in Leeuwarden, is ook een zeer goede Chinees leeuwarden. Het is een gerenommeerd Chinees-Indisch restaurant waar traditie en authenticiteit hand in hand gaan. Het serveert een breed scala aan klassieke gerechten die de rijke culinaire tradities van zowel China als Indonesië weerspiegelen. In een sfeervolle en gastvrije ambiance kunnen bezoekers genieten van zowel vertrouwde favorieten als innovatieve creaties. Rose Garden staat garant voor een culinaire reis door de Oosterse keuken, waardoor het een favoriete bestemming is voor velen in de stad.

Lees ook: De 5 beste Sushi restaurants in Almere

💻 https://rosegardenhardegarijp.nl/

📞 (0511) 471 895

📍 Burg. Drijberweg 5, 9254 BE Hardegarijp Nederland

⭐ 4,5 uit 444 Google-reviews

De Chinese Muur Burgum

De Chinese Muur in Burgum is ook een goede Chinees in de buurt van Leeuwarden. Een vermaarde bestemming voor liefhebbers van de Chinese keuken. Met een rijke geschiedenis van het serveren van authentieke Chinese gerechten, biedt het restaurant een uitnodigende sfeer waar tradities en culinaire kunst samenkomen. Gasten kunnen zich laten verwennen met een reeks klassieke gerechten, zorgvuldig bereid om de authentieke smaken en aroma's te behouden. Een bezoek aan De Chinese Muur staat gelijk aan een gastronomische reis door het hart van China, midden in Burgum. Voor een onvergetelijke Chinese eetervaring is De Chinese Muur de ideale keuze. Geniet ervan!

💻 https://www.chinesemuur.net/

📞 0511- 465591

📍 Lieuwenburg 96, 8925 CL Leeuwarden

⭐ 3,9 uit 187 Google-reviews

De conclusie van de beste Chinese restaurants in Leeuwarden

Samenvattend biedt Leeuwarden een indrukwekkende reeks Chinese restaurants die zowel de authenticiteit van de Oosterse keuken als de gezelligheid van de Friese cultuur weerspiegelen. Met etablissem*nten zoals Garden of Asia, Koya Radja en Rose Garden kunnen liefhebbers van de Chinese keuken in de stad een culinaire reis maken die zowel vertrouwd als vernieuwend is. Dus zoek je een Chinees in Leeuwarden dan zijn deze restaurants een testament voor de rijke tapestry van smaken die Leeuwarden te bieden heeft, en zorgen ervoor dat elke maaltijd een onvergetelijke ervaring is. Ben je niet in Leeuwarden, maar wel in de buurt van Sneek. Kijk dan eens naar de restaurants in Sneek.

Lees ook: De Beste Chinese restaurants in Nijmegen

Liever iets anders dan Chinees in Leeuwarden? Lees dan meer over de beste sushi in Leeuwarden of ontdek de beste all you can eat restaurants van de stad.

De 5 beste Chinese restaurants in Leeuwarden| Restoranto (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6198

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.