Cinnabariet Hanger Doorboord Vrije Vorm - Edelsteen Ketting Sieraad | Crystal Cave (2024)

Cinnabariet hanger

Als je eenmaal een edelstenen hanger gedurende een langere periode draagt, fungeert deze vaak als een talisman. Een voorbeeld hiervan is wanneer mensen elke dag een kruis dragen of de naam van de initialen van hun kinderen aan een ketting. Het is de betekenis achter het stuk dat het zijn speciale energie geeft in je hart en ziel. Het dragen van een cinnabariet hanger is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat de steen makkelijker zijn spirituele toegeschreven werkingen overbrengen.

Cinnabariet

Cinnabariet, ook wel bekend als cinnabar in kwarts, is een oude, krachtige steen die wordt gebruikt in de alchemie en het transformatieve proces. Soms ook wel de koopliedensteen genoemd, wordt hij vaak in de buurt van financiële gebieden geplaatst om overvloed aan te trekken. Het helpt je om persoonlijke kracht voor universeel welzijn te ontwikkelen en te gronden. Het woord cinnaber is afgeleid van de Perzische term voor drakenbloed. Cinnaber is een erts en een kristal, een variant van kwikzilver, wat middeleeuwse alchemisten het element kwik noemden, en werd vroeger ook veelvuldig gebruikt in magie en transformatie processen. Cinnabariet wordt meestal gevonden met een rode, roze of witte kleur. Deze steen is wereldwijd te vinden.

Cinnabariet stimuleert waardigheid, vitaliteit en kracht. Het is een krachtige metgezel om de goddelijke krachten in je naar boven te halen. Als je een hoger niveau van verlichting wilt bereiken, kan het werken met cinnabariet je de motivatie en push geven die je nodig hebt om door te gaan naar een meesterniveau. Deze steen is bijzonder hulpvaardig als het gaat om persoonlijke kracht en prestatie. De steen kan zeer nuttig zijn in de zakenwereld en de financiële wereld. Cinnabariet helpt om overvloed aan te trekken, en is een natuurlijke magneet voor welvaart en rijkdom en kan op veel verschillende manieren geluk aantrekken. Er wordt beweerd dat door cinnaber in de geldkist te plaatsen, is het inkomen van de houder toegenomen en kan het ook helpen om de verwerving van rijkdom in stand te houden. Deze edelsteen is geweldig voor degenen die opnieuw willen beginnen of een nieuwe start in hun persoonlijke leven willen hebben, omdat het je de duidelijkheid, het doel en de motivatie geeft om grotere dingen te bereiken.

Onderhoud van je sieraden

Algemene verzorging sieraden

Onderhoud van je edelstenen hanger:

  • Bewaar je edelsteen sieraad en andere sieraden los van elkaar om zo krassen tegen te gaan.
  • Doe pas je edelsteen sieraad om na het wassen en aanbrengen van make-up, haarlak, gels, lotions, zonnebrand of parfum.
  • Draag je edelsteen sieraad niet als je gaat slapen om zo wrijving en slijtage van de componenten en de steen te voorkomen.
  • Probeer je edelsteen sieraad te beschermen tegen chemicaliën, extreme temperaturen en langdurig zonlicht.
  • Draag je edelsteen sieraad niet tijdens het zwemmen, douchen, arbeidsintensieve taken en tijdens sporten. Het chloor, zweet of zout zeewater kan kleurveranderingen en schade aan verschillende edelstenen en andere componenten veroorzaken.

Leren koordje

De leren koordjes die worden geleverd bij dit product zijn alleen leren koordjes zonder sluitinkjes. Je dient het koordje zelf om je nek te knopen. Het makkelijkste is om een schuifknoop te maken of een knoop aan het einde. Belangrijk: het leren koordje is delicaat en voor een lange levensduur is het noodzakelijk om je te houden aan bovenstaande punten voor een goed onderhoud. Zoals alle kettinkjes hebben leren koordjes speciale zorg nodig om hun stijlvolle uitstraling te behouden. Om je leren sieraden zo mooi mogelijk te houden, moet je er regelmatig voor zorgen.

  1. Dep het leer met een vochtige doek. Vermijd het gebruik van een natte doek of het onderdompelen van het leer in water.
  2. Doe aan beide kanten een klein beetje milde, vochtinbrengende handzeep of leerreiniger op de doek.
  3. Spoel en bevochtig de doek met schoon water en veeg het leer schoon en droog.

Aanvullende informatie

Elke hanger zal variëren in grootte, vorm, kleur en patroon. Gemiddelde maten:
3 cm x 2 cm, boorgat 3 mm

De stenen zijn gereinigd voor verzending, ik kies intuïtief voor jou de beste cinnabariet hanger uit. De steen komt zorgvuldig verpakt aan. De kleur van de foto kan per monitor en verlichting anders overkomen. Houd hier alsjeblieft rekening mee tijdens het bestellen. Stenen zijn natuurproducten en kunnen natuurlijke barsten en pigmentering laten zien, evenals sporen van andere mineralen.

De stenen zijn voor de verzending gereinigd en opgeladen met liefdevolle energie. Ik zal de steen intuïtief voor jou selecteren. Je mag ook contact met mij opnemen als je zelf een wil uitzoeken. De foto is een indicatie van onze producten, het kan zijn dat de stenen in de foto al zijn verkocht, in dat geval ontvang je een andere steen van dezelfde steensoort.

Meer zien over cinnabariet edelstenen? Klik dan hier.
Meer lezen over cinnabariet? Klik dan hier.
Meer edelsteen hangers zien? Klik dan hier.
Cinnabariet hanger in onze Etsy shop, klik hier.

Cinnabariet Hanger Doorboord Vrije Vorm - Edelsteen Ketting Sieraad | Crystal Cave (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6011

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.